Over Esmeralda Design

Mijn naam is Esmeralda Vet, eigenaresse van Esmeralda Design & More.

Na mijn opleiding Indoor Design heb ik een passie gecreëerd voor interieur en decoratie, het is zo leuk om van simpele dingen je interieur op te fleuren, en er is zoveel mogelijk. Deze webshop is ontstaan door die passie. En wil u als klant de mogelijkheid geven om uw eigen creaties te maken, en uw eigen persoonlijke smaak te ontwikkelen.

Deze webshop is gebaseerd op de inspiratie die ik uit het dagelijkse leven haal voor mijn werk maar ook privé, Zelf heb ik een nautische achtergrond en heb daarom ook besloten om dit mee te nemen als een aparte tak van interieur op deze webshop. Met deze beslissing wil ik bereiken dat dit mijn webshop net even wat unieker maak dan andere interieur webshop`s. Mijn doel is om u plezierige ervaring te geven op deze webshop en om jullie tevreden te stellen. Ik ben iemand die graag met u als klant in contact is en doe dan ook mijn uiterste best om u tevreden te stellen.
De producten die ik op deze webshop heb staan, zijn geselecteerd op mijn professionele kennis en wat er gewild is op de interieur markt. Maar ook om voor iedereen een keuze te geven naar zijn of haar persoonlijke smaak. De interieur markt blijft zich ontwikkelen net zoals de trends en ik als webshop zal daar ook mijn uiterste best in doen om daarin mee te gaan.

Vergeet ook niet dat ik er voor u ben als u iets niet gevonden heeft, neem gerust contact op via de mail als u een specifiek cadeau zoekt voor iemand, of als u iets gezien heeft maar het liever in een andere kleur of maat wilt. Ik zal alles doen wat ik kan om u van dienst te zijn, en u helpen vinden met wat u zoekt.

Gewoon omdat Esmeralda Design & More staat voor service, vriendelijkheid en persoonlijkheid.

preloader