Na mijn opleiding Indoor Design heb ik een passie gecreëerd voor interieur en decoratie, het is zo leuk om van simpele dingen je interieur op te fleuren, en er is zoveel mogelijk. Deze webshop is ontstaan door die passie. En wil u als klant de mogelijkheid geven om uw eigen creaties te maken, en uw eigen persoonlijke smaak te ontwikkelen.

Deze webshop is gebaseerd op de inspiratie die ik uit het dagelijkse leven haal voor mijn werk maar ook privé. Door mijn nautische achtergrond en het feit dat ik mijn hele leven al op een boot zit is nautisch interieur echt iets waarvoor ik gepassioneerd ben. 

De producten die ik op deze webshop heb staan, zijn geselecteerd op mijn professionele kennis en wat er gewild is in de nautische wereld. Maar ook om voor iedereen een keuze te geven naar zijn of haar persoonlijke smaak. De nautische markt blijft zich ontwikkelen net zoals de trends en ik als webshop zal daar ook mijn uiterste best in doen om daarin mee te gaan.

Vergeet ook niet dat ik er voor u ben als u iets niet gevonden heeft, neem gerust contact op via de mail als u een specifiek cadeau zoekt voor iemand, of als u iets gezien heeft maar het liever in een andere kleur of maat wilt. Ik zal alles doen wat ik kan om u van dienst te zijn, en u helpen vinden met wat u zoekt.

Gewoon omdat Esmeralda Design & More staat voor service, vriendelijkheid en persoonlijkheid.

preloader